Cum se procedează ?
Pasul 1: Echipamentul se aduce la sediul firmei noastre, unde se întocmeşte o fişă de custodie, în două exemplare, semnată de către firma noastră şi de către client. Nu este necesară aducerea accesorilor (geantă, încarcător, etc).
Pasul 2: Se efectuează diagnoza echipamentului. Diagnoza este GRATUITĂ, indiferent de echipament. Acest proces durează 2-3 zile lucrătoare, în funcţie de volumul de lucru al service-ului şi în funcţie de problemele echipamentului. În cazuri excepţionale, acest proces poate dura mai mult. Când se întâmplă acest lucru, vom informa clientul în cel mai scurt timp, comunicându-i noul termen de diagnosticare.
Pasul 3: În urma diagnosticării, se contactează clientul pentru prezentarea problemei descoperite, precum şi a soluţiilor disponibile pentru rezolvarea acesteia. Când este posibil acest lucru, vom încerca întâi reparaţia piesei/pieselor defecte şi doar apoi înlocuirea lor, astfel încât preţurile aferente reparaţiei să fie cât mai mici.
Pasul 4: În cazul în care clientul îşi dă acordul pentru soluţionarea problemei, echipamentul este introdus în service pentru reparaţie. Acest proces durează aproximativ 4-6 zile, în funcţie de volumul de lucru, de problemele echipamentului şi de disponibilitatea pieselor de schimb (dacă este cazul).
Pasul 5: În momentul în care problemele echipamentului au fost soluţionate, asupra echipamentului sunt făcute o serie de teste, pentru a verifica buna funcţionare a acestuia. Acest proces durează aproximativ o zi. În cazul în care echipamentul nu trece testele, clientul este contactat pentru a i se comunica acest lucru şi a i se prezenta soluţiile alternative.
Pasul 6: În cazul în care echipamentul trece testele, clientul este contactat pentru ridicarea echipamentului.

Intervenţii telefoane
Bullet-01  Reparatii mufe de alimentare Bullet-01  Interventii pe placa de baza
Bullet-01  Înlocuire touchscreen Bullet-01  Înlocuire acumulatori
Bullet-01  Inlocuire Display Bullet-01  Reparatii WIFI
Bullet-01  Inlocuire carcase Bullet-01  Inlocuire Baterii
Bullet-01  Înlocuire display Bullet-01  Alte intervenţii

Intervenţii Software
Bullet-01  Software upgrade Bullet-01  Decodari telefoane
Bullet-01  Recuperare/back-up date Bullet-01  Tablete care nu boot-eaza / raman blocate
Bullet-01  Telefoane care se inchid / blocheaza / restartează Bullet-01  Telefoane care se închid la accesarea unor aplicații